Dykkerklubben Dykkeroplevelser

Hvad er Dykkerklubben Dykkeroplevelser? 
Dykkerklubben Dykkeroplevelser er en klub, som er stiftet med formålet og visionen om at skabe et fællesskab for personer med en passion for dykning og livet under vandet.

Dykkerklubben forsøger at skabe rammerne for at give dig så meget dykning som muligt, og igennem et tæt samarbejde med butikken dykkeroplevelser.dk har klubben mulighed for, at opnå fordele som gør det attraktivt for både nye og erfarne dykkere at være medlem.

Kan jeg blive medlem? 
Naturligvis, jo flere medlemmer, jo større muligheder er der være for at skabe flere og bedre aktiviteter. Dykkerklubben er åben for alle og der stilles ingen krav til om du er PADI, CMAS, SSI eller lignende.

Du kan naturligvis også vælge at blive endnu mere aktiv i dykkerklubben, enten som medlem af bestyrelsen eller som medlem af et udvalg, og derigennem hjælpe til med at skabe aktiviteter som danner et fællesskab

Hvor kan jeg se hvad der foregår i dykkerklubben? 
Dykkerklubben har sin egen side på Facebook, denne side er dykkerklubbens ansigt udadtil. På siden vil der blive publiceret events og andre aktiviteter. Udover den offentlige Facebook side, så har dykkerklubben også en Facebook gruppe som kun er tilegnet medlemmer. I denne gruppe vil man kunne finde referater og vedtægter, samt det vil være muligt at dele billeder, videoer etc.

Hvilke fordele er der ved at være medlem?

Sølv 3 mdr.  Sølv 6 mdr. Sølv 12 mdr. Guld 3 mdr. Guld 6 mdr. Guld 12 mdr.
50% på leje af dykkerudstyr Ja Ja Ja Ja Ja Ja
50% på dykkerture i Danmark Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Rabat på dykkerture til Tyskland og Sverige Ja (5%) Ja (5%) Ja (5%) Ja (10%) Ja (10%) Ja (10%)
Pris for at deltage i pool når vi har kursus 150,- kr. (ekskl. leje af udstyr) 130,- kr. (ekskl. leje af udstyr) 100,- kr. (ekskl. leje af udstyr) 70,- kr. (ekskl. leje af udstyr) 60,- kr. (ekskl. leje af udstyr) 50,- kr. (ekskl. leje af udstyr)
Nyhedsbrev Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Invitationer til klub events Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Gratis påfyldninger af luft på egne flasker / / / 2 stk. pr. måned 4 stk. pr. måned Ubegrænset
Rabat på PADI Specialer / / / Ja (5%) Ja (8%) Ja (10%)
Rabat på Tusa, Fourth Element, Seac og skoleudstyr / / / Ja (5%) Ja (8%) Ja (12%)
Specielle klubtilbud / / / Ja Ja Ja
Pris 399,- 499,- 599,- 499,- 799,- 1299,-
VÆLG VÆLG VÆLG VÆLG VÆLG VÆLG